Orkla, uge 31

Vi fisker efter laks i denne uge, som er sensommer sæson, i rotation på både Ljøkel(Vormstad) og Polset.

Sensommerlaks!

Vi har helt ekstraordinært fået tilgang på 2 af de bedste vald i Orkla - Polset og Ljøkel valdet ved Vormstad. Vi fisker overgangen mellem juli og august, hvor elven er fyldt med laks i alle størrelser – både farvede og blanke, store og små. På vores ture i 2021 og 2022 fangede vi flere blanke laks med god størrelse på netop dette tidspunkt af sæsonen. Det er desuden i denne periode, hvor der findes gode muligheder for at fiske med overfladeteknikker som f.eks riffling hitch og bombers.

Elven og laksen

Orkla har igennem mange sæsoner ligget blandt de bedste lakseelve i Norge. På den nedre del er elven forholdsvis bred hvor vi har fiskeri på Ljøkelvaldet og Polset.Vi anbefaler tohåndsfluestænger 12 – 15 fod med et godt udvalgt flydende, intermediate og synkeliner i forskellige densiteter. Her sidst på sæsonen kan der også blive mulighed for ”tørt” fiskeri med ”riffling hitch” eller bombers. Dette er absolut noget af det mest underholdende og spændingsfylde fiskeri overhovedet.

Fiskevandet

Vi fisker på Ljøkelvaldet som består af 4 zoner som ligger i den nedre del af Orkla nær Vormstad. Liehølen – Finnhølen – Ljøkelhølen og Tivoli. Valdet er tosidigt og fisker godt fra begge sider af elven. Vi indgår i en større rotation på valdet. Polset ligger også i den nedre del af elven og her har vi ligeledes fiskeretten på begge sider. 

Alle laksefluefiskere er velkomne - uanset om du er begynder eller har erfaring i laksefiskeriet. Såfremt du har behov for instruktion vil det også være muligt. Der vil være en introduktionsguidning til fiskepladserne på førstedagen. I løbet af ugen vil der desuden være rådgivning omkring fiskestrategi og taktik efter forholdene ved elven. Fokus på fiskepladserne - du lærer hvordan man læser fiskevandet.

Hvad er inkluderet på turen?

  • 7 dages fiskeri i Orkla på Kanalhølen og Ljøkel.
  • 7 overnatninger I hus ved elven – der er indkvartering i enkeltværelser og dobbeltværelser. 
  • Introduktions guidning til fiskevandet.
  • Fiskeriet begynder Lørdag d. 30/07 kl. 16:00 og afsluttes følgende lørdag 06/08 kl. 10:00. Vi fisker efter et rotations program med 2 personer på hver zone og zoneskift hver 6 time.

Pris 7.880 Dkr. pr. person

Hvad er ikke inkluderet på turen?

Fiskerejserne vi tilbyder dækker adgang til selve fiskeriet samt ophold, derfor er der forhold, som man selv skal sørge for. Det er vigtigt, at du forholder dig hertil. Vi arrangerer gerne et informationsmøde fx via teams, idet det kan være svært at samle alle på et hold afhængig af hvor de bor.

  • Transport fra Danmark til Norge (Turen er kør-selv tur, hvorfor det er nødvendigt at have bil eller en plads i anden bil til rådighed).
  • Transport til og fra elven i Norge.
  • Måltider og drikkevarer (Der er naturligvis køkken i huset, hvor maden kan tilberedes og indtages).
  • Rejseforsikring.
  • Fiskeudstyr (beklædning (waders o.l.), fiskestænger, fiskehjul, fluer samt diverse ekstra tilbehør og udstyr)
  • Turleder medbringer et begrænset antal fluer der kan købes på stedet.

Vi tager forbehold for trykfejl.

Rejsegaranti fonden

Teknisk Rejsearrangør er Unitas Rejser nr. 128 i Rejsegarantifonden.

Regler der altid skal overholdes

Orkla, uge 31

Skriv dig på venteliste

Du er nu skrevet på ventelisten!
Der skete en fejl... Du kan altid kontakte os her
Adresse: Olof Palmes Allé 47, 8200 Aarhus N
CVR nr.: 42942359
Bank: Jyske bank
Reg. og konto nr.: 5061 / 1205746
Email: info@asff.dk

Lars P. Sørensen: T: +45 2627 5321 E: ls@asff.dk
Morten Strobel: T: +45 3089 3043 E: ms@asff.dk
Torben Høiberg: T: +45 2819 2951 E: th@asff.dk

Fiskerejser

© 2022 Atlantic Salmon Flyfishing. All right reserved.