Orkla uge 35

Har du et par ekstra dage i overskud og har du lyst til at prøve kræfter med Orklalaksen i naturskønne omgivelser – så er muligheden her. Afslutnings ugen er kun på 5 fiskedage – fra 26/8 til 31/8-2023.

Elven og laksen

Orkla har igennem mange sæsoner ligget blandt de bedste lakseelve i Norge. Vi anbefaler tohåndsfluestænger 12 – 15 fod med et godt udvalgt flydende, intermediate og synkeliner i forskellige densiteter. Her sidst på sæsonen kan der også blive mulighed for ”tørt” fiskeri med ”riffling hitch” eller bombers. Dette er absolut noget af det mest underholdende og spændingsfylde fiskeri overhovedet.

Fiskevandet

Vi fisker på Øverøyen og Vella Snoen - 8 stænger i alt.

Øverøyen ligger i den midterste del af Orkla ved byen Å. Valdet er ensidigt og består af 3 zoner – Resosen, Mellemhølen og Saghølen. Alle 3 pools byder på fine standpladser og fisker godt med flue fra vores side af elven.

Vella Snoen ligge i samme del af elven og er ligeledes ensidigt, men holder flere gode pladser på "vores" side af elven.

Alle laksefluefiskere er velkomne - uanset om du er begynder eller har erfaring i laksefiskeriet. Såfremt du har behov for instruktion vil det også være muligt. Der vil være en introduktionsguidning til fiskepladserne på førstedagen. 

Hvad er inkluderet på turen?

  • 5 dages fiskeri i Orkla på Øverøyen/Vella Snoen
  • 6 overnatninger I hus ved elven – der er indkvartering i enkeltværelser. 
  • Introduktions guidning til fiskevandet.
  • Fiskeriet begynder Lørdag d. 26/08 kl. 12:00 og afsluttes torsdag d. 31/08 kl. 24:00. Vi fisker efter et rotations program med 2 personer på hver zone og zoneskift hver 6 time.

Pris 3.350 Dkr. pr. person.

Vi tager forbehold for tryk- samt regnefejl.

Hvad er ikke inkluderet på turen?

Fiskerejserne vi tilbyder dækker adgang til selve fiskeriet samt ophold, derfor er der forhold, som man selv skal sørge for. Det er vigtigt, at du forholder dig hertil. Vi arrangerer gerne et informationsmøde fx via teams, idet det kan være svært at samle alle på et hold afhængig af hvor de bor.

  • Transport fra Danmark til Norge (Turen er kør-selv tur, hvorfor det er nødvendigt at have bil eller en plads i anden bil til rådighed).
  • Transport til og fra elven i Norge.
  • Måltider og drikkevarer (Der er naturligvis køkken i huset, hvor maden kan tilberedes og indtages).
  • Rejseforsikring.
  • Fiskeudstyr (beklædning (waders o.l.), fiskestænger, fiskehjul, fluer samt diverse ekstra tilbehør og udstyr)
  • Turleder medbringer et begrænset antal fluer der kan købes på stedet.

Vi tager forbehold for trykfejl.

Rejsegaranti fonden

Teknisk Rejsearrangør er Unitas Rejser nr. 128 i Rejsegarantifonden.

Regler der altid skal overholdes

Bemærk: Reglerne for fiskeriet i Orkla betyder at der er kvoter på hvor mange laks som hver fisker kan hjembringe. Dette betyder at ”catch and realease” en vigtig del af fiskeriet. Reglerne for elven opdateres hver sæson og det er enhver fiskers pligt at sætte sig grundigt ind i reglerne. http://orklaguide.com/fiskeregler-2/

Desinficering: Fiskegrej skal desinficeres inden fiskeriet påbegyndes. Desinficering kan foretages flere steder i nærområdet og koster et gebyr der betales på stedet. http://orklaguide.com/desinfisering/

Lakselicens: Alle der fisker laks i Norge skal være i besiddelse af en statslicens kan købes via flg. Link: https://fiskeravgift.miljodirektoratet.no/

Orkla uge 35

Skriv dig på venteliste

Du er nu skrevet på ventelisten!
Der skete en fejl... Du kan altid kontakte os her
Adresse: Olof Palmes Allé 47, 8200 Aarhus N
CVR nr.: 42942359
Bank: Jyske bank
Reg. og konto nr.: 5061 / 1205746
Email: info@asff.dk

Lars P. Sørensen: T: +45 2627 5321 E: ls@asff.dk
Morten Strobel: T: +45 3089 3043 E: ms@asff.dk
Torben Høiberg: T: +45 2819 2951 E: th@asff.dk

Fiskerejser

© 2022 Atlantic Salmon Flyfishing. All right reserved.